Vraag stellen – Medisch Centrum Stedebroec – Bovenkarspel
Welkom op de website van Medisch Centrum Stedebroec

In ons gezondheidscentrum kunt u terecht voor tal van disciplines, zoals huisartsenzorg, podotherapie, thuiszorg, verloskunde, ergotherapie,fysiotherapie, diëtetiek en GGZ.
Vlak naast winkelcentrum het 'Streekhof' met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Medisch Centrum Stedebroec Hoofdstraat 25 1611 AB Bovenkarspel
Vraag stellen

Vraag stellen

Heeft u een algemene vraag aan onze praktijk dan kunt u ons een bericht sturen via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij verzoeken u bij medische vragen of voor het maken van een afspraak om telefonisch contact met ons op te nemen. Het maken van een afspraak is tevens mogelijk via ons patiëntenportaal.

Griepprik 2023

Heeft u een uitnodiging ontvangen voor de griepprik 2023 maar wilt u hier geen gebruik van maken, dan kunt u zich via onderstaand contactformulier afmelden. Graag aangeven of u zich definitief wilt afmelden of alleen voor dit jaar.

Pneumokokkenprik 2023

Heeft u een uitnodiging ontvangen voor de pneumokokkenprik 2023 maar wilt u hier geen gebruik van maken, dan kunt u zich via onderstaand contactformulier afmelden.

Dit contactformulier is NIET bedoeld voor het maken van een afspraak.

Contactformulier

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord