Praktijkondersteuner – Medisch Centrum Stedebroec – Bovenkarspel
Welkom op de website van Medisch Centrum Stedebroec

In ons gezondheidscentrum kunt u terecht voor tal van disciplines, zoals huisartsenzorg, podotherapie, thuiszorg, verloskunde, ergotherapie,fysiotherapie, diëtetiek en GGZ.
Vlak naast winkelcentrum het 'Streekhof' met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Medisch Centrum Stedebroec Hoofdstraat 25 1611 AB Bovenkarspel
Praktijkondersteuner

Praktijkondersteuner

Wij hebben een praktijkondersteuner somatiek die onze huisartsen ondersteunt in het begeleiden van patiënten met een chronische lichamelijke aandoening. Zij geeft voorlichting over het ziektebeeld, begeleidt de patiënt bij medicatiegebruik en verandering in leefstijl en voert controle onderzoeken uit. Zij voert haar spreekuren zelfstandig uit en is bevoegd zelf beslissingen te nemen over de behandelingen. De praktijkondersteuner werkt volgens de NHG-standaarden. Uiteraard vindt er zeer regelmatig overleg plaats tussen de huisarts en de praktijkondersteuner.

Het gaat hierbij om aandoeningen zoals:

  • Diabetes Mellitus (suikerziekte)
  • Astma en COPD
  • Begeleiding bij stoppen met roken
  • Hart– en Vaatziekten

 Mijn naam is Annita Ruijter-Leek, Ik ben werkzaam in de praktijk van huisarts Kreuger als uw praktijkondersteuner. Mijn werkdagen zijn woensdag en donderdag. Voorheen werkzaam als Verpleegkundige A, BIG geregistreerd. Ik ben getrouwd en heb 3 inmiddels uitwonende kinderen.