Verloskundige – Medisch Centrum Stedebroec – Bovenkarspel
Welkom op de website van Medisch Centrum Stedebroec

In ons gezondheidscentrum kunt u terecht voor tal van disciplines, zoals huisartsenzorg, podotherapie, thuiszorg, verloskunde, ergotherapie,fysiotherapie, diëtetiek en GGZ.
Vlak naast winkelcentrum het 'Streekhof' met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Medisch Centrum Stedebroec Hoofdstraat 25 1611 AB Bovenkarspel
Verloskundige

Verloskundige

Verloskundigenpraktijk Om de Noord levert zorg in de gemeenten Drechterland en Stede Broec en houdt spreekuur in Hoogkarspel en Bovenkarspel. Als je woont in Oosterblokker, Westwoud, Wijdenes, Oosterleek, Hem, Hoogkarspel, Lutjebroek, Bovenkarspel, Grootebroek, Venhuizen of in deze omgeving ben je bij ons van harte welkom. Per jaar worden er ongeveer 380 baby’s “in” onze praktijk geboren.

Wij willen vrouwen in ons werkgebied de best mogelijke zwangerschapsbegeleiding en bevallingservaring geven, optimaal voor de vrouw en haar partner, en uiteraard veilig voor de baby. Wij willen er aan werken dat de vrouw en haar partner het gevoel hebben dat zij bepalen hoe ze de zwangerschap en bevalling willen beleven.

Telefonisch spreekuur: 06 52 066 192:

Je kunt ons bellen van 13.00 tot 14.00 uur op de dagen dat wij spreekuur hebben, en dat is op maandag, dinsdag en donderdag. Je kunt dan vragen stellen en een afspraak maken of verzetten. Het kan zijn dat door vakantie of feestdagen, de spreekuurdagen veranderen. Het telefonisch spreekuur verandert dan ook van dag, of vervalt.

Voor verdere informatie, zie onze website: www.verloskundigenomdenoord.nl

Met ingang van 1 juni zijn wij verhuisd van lokatie ‘Rigtershof’ in Grootebroek naar het nieuwe Medisch Centrum Stedebroec in Bovenkarspel!

Geboortezorgpraktijk Om de Noord – Verloskunde en kraamzorg