Coronavirus – Medisch Centrum Stedebroec – Bovenkarspel
Welkom op de website van Medisch Centrum Stedebroec

In ons gezondheidscentrum kunt u terecht voor tal van disciplines, zoals huisartsenzorg, podotherapie, thuiszorg, verloskunde, ergotherapie,fysiotherapie, diëtetiek en GGZ.
Vlak naast winkelcentrum het 'Streekhof' met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Medisch Centrum Stedebroec Hoofdstraat 25 1611 AB Bovenkarspel
Coronavirus

Coronavirus

Maatregelen in onze huisartsenpraktijk i.v.m. het Coronavirus

In verband met de landelijke verspreiding van het coronavirus vragen we u dringend: volg de adviezen van de overheid op om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Tevens vragen wij u om er rekening mee te houden dat, in verband met het virus, onze spreekuren anders zijn ingedeeld. Hiermee willen wij voorkomen dat het te druk is in de praktijk.

 • Wanneer u telefonisch contact opneemt met de praktijk, luister dan goed naar de informatie op ons bandje.
 • Consulten met uw huisarts zullen zoveel mogelijk telefonisch plaatsvinden. De assistente zal samen met u inschatten of dit medisch verantwoord is.
 • U mag alleen naar de praktijk komen indien u een afspraak heeft met uw huisarts.
 • Kom zo veel mogelijk alleen.
 • Wij verzoeken u dringend om een mondkapje te dragen tijdens uw bezoek aan onze huisartsenpraktijk.
 • U houdt de voorgeschreven 1,5 meter afstand van andere aanwezigen in de praktijk aan.
 • Bij binnenkomst in de praktijk staat een dispenser met handalcohol om uw handen te desinfecteren. We vragen iedereen dit te doen.
 • U wordt verzocht om slechts enkele minuten voor het tijdstip van uw afspraak aanwezig te zijn en plaats te nemen in de wachtkamer. Hiermee voorkomen we dat de wachtkamer te vol raakt.
 • In de wachtkamer zijn 4 zitplaatsen. Als deze bezet zijn wilt u dan buiten wachten, tot er weer plaats is?
 • Speelgoed en wachtkamerlectuur zijn vanwege de hygieneregels tijdelijk verwijderd.
 • Op dit moment hebben wij geen vrije inloop voor het injectiespreekuur. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de assistente.

We beseffen ons dat dit de wachttijden aan de telefoon zal verlengen. Wij hopen op uw begrip en doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen.

Names het gehele team van Huisartsenpraktijk Kreuger


CoronaMelder-app

Sinds 10 oktober is de notificatie-app CoronaMelder te gebruiken. Deze is te downloaden via de AppStore of Google Play.

De app stuurt een melding als u minstens 15 minuten dichtbij iemand bent geweest die (later) corona blijkt te hebben; deze persoon moet dan ook de app gebruiken.

Tevens geeft de app advies over wat men dan het beste kan doen en er wordt verwezen naar Thuisarts.nl als onderdeel van de behandeling van de gebruiker.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de overheid www.coronamelder.nl

Heeft u vragen over de app of over een melding die u heeft gekregen dan kunt u bellen naar 0800-1280, dagelijks bereikbaar van 8.00 – 20.00 uur.

Download de CoronaMelder app:


Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.