Uitbreiding telefoonsysteem – Medisch Centrum Stedebroec – Bovenkarspel
Welkom op de website van Medisch Centrum Stedebroec

In ons gezondheidscentrum kunt u terecht voor tal van disciplines, zoals huisartsenzorg, podotherapie, thuiszorg, verloskunde, ergotherapie,fysiotherapie, diëtetiek en GGZ.
Vlak naast winkelcentrum het 'Streekhof' met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Medisch Centrum Stedebroec Hoofdstraat 25 1611 AB Bovenkarspel
Uitbreiding telefoonsysteem

Terug naar overzicht

Uitbreiding telefoonsysteem

Vanaf 4 juli 2024 (in de middag) werken wij binnen Huisartsenpraktijk Kreuger met een uitbreiding op het telefoonsysteem. Bij deze uitbreiding hoort een nieuw keuzemenu met meer opties. Luistert u daarom de eerste keer dat u belt goed naar de keuzes in het menu.

Wij bieden u hiermee de mogelijkheid om niet meer te hoeven wachten in de wachtrij aan de telefoon. Wij kunnen u terugbellen! Uiteraard heeft u ook altijd nog de keus om wel te blijven wachten, maar de wachttijd is hetzelfde als de terugbeltijd. Als u kiest voor terugbellen verliest u dus niet uw positie in de rij.

Ook tijdens pauzes en op momenten dat wij de telefoon niet direct kunnen beantwoorden hoeft u niet te wachten. U krijgt automatisch een tijdstip waarop wij u terugbellen.

Via de uitbreiding op ons telefoonsysteem kunt u de volgende zaken ook altijd regelen tijdens pauzes en wanneer wij gesloten zijn:

  • een herhaalrecept aanvragen
  • uw afspraak annuleren

Op deze manier zorgen wij ervoor dat we beter bereikbaar zijn en effectiever omgaan met uw en onze tijd zodat wij ‘nog’ meer aandacht voor u als patiënt hebben.

Publicatiedatum: 18-06-2024