Zorgkaart Nederland – Medisch Centrum Stedebroec – Bovenkarspel
Welkom op de website van Medisch Centrum Stedebroec

In ons gezondheidscentrum kunt u terecht voor tal van disciplines, zoals huisartsenzorg, podotherapie, thuiszorg, verloskunde, ergotherapie,fysiotherapie, diëtetiek en GGZ.
Vlak naast winkelcentrum het 'Streekhof' met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Medisch Centrum Stedebroec Hoofdstraat 25 1611 AB Bovenkarspel
Zorgkaart Nederland

Terug naar overzicht

Zorgkaart Nederland

Geachte mevrouw, mijnheer,

Wij willen graag weten hoe u het bezoek aan onze huisartsenpraktijk heeft ervaren. Daarom nodigen wij u uit om op www.zorgkaartnederland.nl uw mening over ons te geven. Zo kunnen we de zorg en service aan onze patiënten en bezoekers steeds verbeteren. U helpt met uw ervaring ook anderen om een keuze te maken voor een arts en/of praktijk.

Zorgkaart Nederland is een onafhankelijke website, opgericht door Patiëntenfederatie Nederland. Op deze website kunt u een beoordeling geven aan een zorgverlener en zorgorganisaties.

Als u onze huisartsenpraktijk wilt waarderen dan kunt u dat doen via: www.zorgkaartnederland.nl of via onderstaande button. Er liggen ook flyers in de wachtkamer en bij de balie die u mee naar huis kunt nemen. Het achterlaten van uw reactie op Zorgkaart Nederland gebeurt anoniem en kost u slechts een paar minuten.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Het team van Huisartsenpraktijk Kreuger

Zorgkaart Nederland

Publicatiedatum: 08-09-2021