Dokter Roels gaat ons binnenkort verlaten – Medisch Centrum Stedebroec – Bovenkarspel
Welkom op de website van Medisch Centrum Stedebroec

In ons gezondheidscentrum kunt u terecht voor tal van disciplines, zoals huisartsenzorg, podotherapie, thuiszorg, verloskunde, ergotherapie,fysiotherapie, diëtetiek en GGZ.
Vlak naast winkelcentrum het 'Streekhof' met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Medisch Centrum Stedebroec Hoofdstraat 25 1611 AB Bovenkarspel
Dokter Roels gaat ons binnenkort verlaten

Terug naar overzicht

Dokter Roels gaat ons binnenkort verlaten

Dokter Roels heeft besloten om ons per 28 februari te verlaten. Wij willen hem bedanken voor zijn inzet en deskundigheid van de afgelopen jaren.

Hij heeft een persoonlijk bericht voor zijn patiënten geschreven;

Beste patiënt,

In augustus 2015 kwam ik voor het eerst als invaller werken in de praktijk van dokter Kreuger. Vanaf januari 2017 ging ik vaste dagen werken. In de ruim vijf jaar daarna heb ik langdurige patiëntencontacten kunnen opbouwen en dat heb ik heel plezierig gevonden. Ik heb de West-Friese mensen, die ik al kende uit mijn opleiding, als prettig ervaren.

Ik voelde mij gewaardeerd, bijvoorbeeld doordat patiënten speciaal op mij hadden gewacht voor een afspraak na mijn vakantie, graag bij mij terug wilden komen voor het verdere vervolg van hun klacht omdat zij zich gehoord voelden, of mij complimenten gaven over mijn ingezette beleid of getoonde belangstelling. Waardevol was ook het kunnen helpen bij langdurige ziekten en problemen op zowel lichamelijk als geestelijk vlak en het begeleiden van patiënten en hun naasten in hun laatste levensfase.

Door ontwikkelingen op de praktijk heb ik nu besloten om te vertrekken. Bedankt voor het vertrouwen en ik wens u het beste!

Erik Roels, huisarts

 

Publicatiedatum: 10-02-2022